top of page

Voorwaarden

ALGEMEEN.

Deze website is eigendom van:

Even Better Cosmetics

Grote Sloot 467

1757 LP Oudesluis

Door gebruik te maken van deze website en het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven.

BESTELLINGEN.

 

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, sturen wij u een e-mail met een orderbevestiging met daarin de producten die u heeft besteld. We doen ons best om onze website zo up-to-date mogelijk te houden. De mogelijkheid blijft echter bestaan ​​dat een bepaald product niet meer leverbaar is, in dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bestellingen worden pas effectief betaald vanaf het moment dat de betaling is ontvangen. 

 

Even Better Cosmetics. heeft het recht aan bestellingen voorwaarden te verbinden of deze te weigeren, tenzij anders overeengekomen.

LEVERING.

Bestellingen moeten binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling aankomen, maar kunnen variëren afhankelijk van de bestemming. Let op: de levertijd is indicatief en is daarom niet gegarandeerd.

Even Better Cosmetics. is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen van uw pakket tijdens de bezorging.

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om het juiste afleveradres in te vullen. Bij het opgeven van een verkeerd afleveradres zijn de kosten voor een tweede levering voor uw rekening. Als uw gegevens niet volledig zijn, kan dit de verwerking van uw bestelling vertragen.

 

 

PRIJZEN & BETALING.

 

Alle prijzen op deze website zijn in euro's, inclusief BTW (21%) en exclusief transportkosten. De facturering gebeurt volgens de prijs op de orderbevestiging.

Aankopen die op Even Better Cosmetics. worden gedaan, worden beveiligd via de vertrouwde internetbetalingsverwerkingsbedrijven Stripe en PayPal. Alle persoonlijke debet- en creditcardgegevens die worden verzonden, worden afgehandeld via beveiligde verbindingen.

Even Better Cosmetics. kan de prijzen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

 

 

INHOUD.

 

De inhoud van deze website inclusief producten, teksten, afbeeldingen, beschrijvingen, data, ontwerpen, fotografie is met de grootste zorg samengesteld. De informatie op onze site kan echter typografische fouten of onnauwkeurigheden bevatten en is mogelijk niet volledig of actueel. Even Better Cosmetics. kan daarom inhoud op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving bijwerken, wijzigen of verwijderen.

De inhoud is niet bindend en wordt alleen ter informatie verstrekt.

 

PLICHTEN EN BELASTINGEN.

 

De koper is verantwoordelijk voor eventuele aanvullende belastingen en heffingen. Even Better Cosmetics. is niet verantwoordelijk voor eventuele vergoedingen die door derden in rekening worden gebracht. 

OVERMACHT.

Even Better Cosmetics. behoudt zich het recht voor om in geval van overmacht de verwerking van een bestelling stop te zetten en uiteindelijk de bestelling te annuleren zonder enige schadevergoeding.

Overmacht is elke externe oorzaak en elke omstandigheid die niet direct verband houdt met de producten en diensten die door Even Better Cosmetics.  worden geleverd en waarvoor Even Better Cosmetics. niet verantwoordelijk kan zijn.

 

RECHT OP HERNIEUWING.

Elke consument het recht om de verkoper te laten weten dat hij zijn aankoop wenst te annuleren, zonder boete of rechtvaardiging, binnen de 14 werkdagen na levering.

 

Indien een Koper gebruik maakt van zijn verzakingsrecht, is hij verplicht het product op eigen risico en kosten, in de originele staat en verpakking, terug te sturen naar Even Better Cosmetics., Grote Sloot 467, 1757 LP Oudesluis, Nederland.

 

Producten mogen alleen worden geretourneerd na voorafgaande toestemming van Even Better Cosmetics.

Nadat Even Better Cosmetics. haar schriftelijke goedkeuring heeft gegeven, wordt het product vervangen of terugbetaald, afhankelijk van de beschikbaarheid van vergelijkbare producten en de wensen van de klant. Producten onder garantie worden alleen teruggenomen indien vergezeld van een factuur.

AANSPRAKELIJKHEID.

 

Even Better Cosmetics. is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook, fysiek, materieel of immaterieel.

Eventuele schade veroorzaakt door verzending dient door u bij de transportonderneming te worden opgevraagd. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor verloren pakketten.

PERSOONLIJKE INFORMATIE.

 

Door goederen of diensten te bestellen via de internetsite van Even Better Cosmetics., laat de Koper uitdrukkelijk toe dat zijn persoonsgegevens worden verwerkt voor administratieve doeleinden zoals het beheren van een klantenbestand, het vastleggen van bestellingen, leveringen en facturen en het controleren van de solvabiliteit. Persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor promotionele doeleinden, gepersonaliseerde advertenties en / of andere (re) marketing gerelateerde doeleinden.

Even Better Cosmetics. zal nooit persoonsgegevens bekendmaken of doorgeven aan derden, tenzij hier expliciet om gevraagd wordt door de gerechtelijke autoriteiten of wanneer dit wettelijk verplicht is. Even Better Cosmetics. zal de Koper altijd op de hoogte brengen en expliciet om zijn toestemming vragen alvorens zijn persoonsgegevens aan een derde te verstrekken. De Koper heeft te allen tijde het recht om zijn persoonlijke gegevens in te zien en te corrigeren. De koper heeft ook het recht om de verwerking van zijn persoonlijke gegevens voor directmarketingdoeleinden zonder persoonlijke kosten te weigeren. Voor meer informatie kan de koper contact opnemen met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

GIFT CARD VOORWAARDEN.

  • De giftcard is alleen te verzilveren bij Even Better Cosmetics

  • Niet geldig in de online shop.

  • De giftcard is onbeperkt geldig.

  • Niet inwisselbaar tegen contant geld.

  • De giftcard kan in delen gebruikt worden, je hoeft niet het gehele saldo in één keer te besteden.

  • Het saldo van de giftcard zal worden verminderd met de waarde van je aankopen totdat het saldo € 0,- bedraagt.

  • Het actuele saldo van de giftcard kun je bij mij opvragen middels de code die op de kaart is geschreven.

  • Even Better Cosmetics is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of misbruik van de kaart bij plaatsing op een doorverkoop site

bottom of page