top of page

Verzending en retouneren

VERZENDING

Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen verwerkt. U ontvangt een e-mail met trackinginformatie zodra uw bestelling is verzonden. Mocht het door u bestelde product toevallig niet op voorraad zijn, dan ontvangt u een e-mail.

STANDAARD BEZORGKOSTEN

Even Better Cosmetics vertrouwd op PostNL om alle bestellingen te verzenden. Wij betalen voor extra verzekeringen en u ontvangt een trackingcode. Leveringen vinden plaats op werkdagen tijdens regulieren kantooruren; niet op feestdagen.

NEDERLAND: €6,95 met verzekering en trackingcode.

Standaard voor order onder €100,00

Gratis bezorging op order boven de €100,00

OPHALEN: Gratis! Neem contact op voor de mogelijkheden.

BUITENLAND: € 15,50, gratis bezorgen niet mogelijk.

RETOUNEREN

Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongeopend, ongebruikt en in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

TERUGBETALING (indien van toepassing)

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

RUILEN (indien van toepassing)

Wilt u een artikel ruilen? Neem alstublieft contact op info@evenbettercosmetics.com

VERZENDEN

Neem alstublieft contact op 

info@evenbettercosmetics.com om 

retourgegevens aan te vragen. U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken. Alle goedgekeurde retourzendingen moeten naar ons worden teruggestuurd met een traceerbare verzendmethode.

Wilt u meer weten over ons leveringsbeleid:

info@evenbettercosmetics.com

bottom of page