Even Better Facials

Facial
Portrait of Nurse

Even Better Cosmetics is hét adres waar je terecht kunt voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Wij zorgen ervoor dat iedere behandeling uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd, waardoor je met een stralend gevoel van binnen en van buiten weer de deur uitgaat. Neem gerust een kijkje bij de verschillende behandelingen. Heb je daarna nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Face Care

Our 
Services

The Express Facial

45 min | €49

Perfect als kennismakings-behandeling. Richt zich op wat jouw huid het meest nodig heeft. Of het nu gaat om hydratatie of extra verzorging. Je krijgt de resultaten die je zoekt, in een mum van tijd. De facial bestaat uit een dubbele reiniging, een diepte reiniging en extractie van onzuiverheden. Er wordt afgesloten een serum of olie passend naar jouw huidbehoefte en een moisturizer afgestemd op jouw huidtype.

The Rejuvenate Facial

75min | €100

Combineert alle voordelen van The Signature Facial + uitgebreide bindweefselmassage + SkinBoost. Bindweefselmassage heeft als doel jouw huidconditie te verbeteren en het stimuleert de doorbloeding.

The Rejuvenate Facial is een echte verjongingsbehandeling. Het voert afvalstoffen af en maakt de huid jonger, steviger en fris.

De SkinBoost is een ampul gevuld met een hoge concentratie aan power ingrediënten wat aan de specifieke behoeften van jouw huid voldoet. Deze behandeling is voor alle huidtypes geschikt.

The ProBiotic Facial

75min | €109

Is een huid verbeterende behandeling speciaal ontwikkeld om allerlei huidproblemen aan te pakken. Het voedt en het beschermt met miljarden levende bacteriën en geven de huid direct een boost. De behandeling bestaat uit een dubbele oppervlakkige reiniging, diepte reiniging, extractie van onzuiverheden, even better massage, ProBiotic SkinBoost wat 5x meer levende bacteriën vevat dan het Esse Probiotic Serum met een bio-algenaat masker. We eindigen de facial met een passende moisturiser op jou huidtype afgestemd.

06

'Add-on's

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

The Signature Facial

60 min | €69

Is de perfecte behandeling voor een (2-)maandelijkse boost voor jouw huidbehoeften. Reiniging, hydratatie, verzorging en ontspanning – all-in-one. Bestaat uit een dubbele reiniging, een exfoliant, extractie van onzuiverheden, een Even Better gezichtsmassage, een masker passend bij jou huidwensen. En we eindigen met een serum of olie, en een moisturiser afgestemd op jouw huidtype.

The SuperGlow Facial

75min | €85

Bereik een frisse, gladde, glowy skin. The SuperGlow Facial is een volledige gezichtsbehandeling waarbij extra aandacht wordt gegeven aan exfoliatie. Zeg vaarwel tegen ongewenste dode huidcellen en donshaartjes. Deze facial zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid. Actieve werkstoffen worden na de behandeling beter in de huid opgenomen. Deze behandeling is perfect voor bride-to-be’s. Niet geschikt voor gevoelige en acne huiden.

The SuperDetox Facial

Prijs??

Als je last hebt van onzuiverheden, puistjes en mee-eters dan is dat heel vervelend en waarschijnlijk wil jij hier zo snel mogelijk vanaf.

The SuperDetox Facial is volledig afgestemd naar de 

huidige behoefte en conditie van jouw huid. I.c.m. de juiste producten die speciaal voor de acne huid zijn ontwikkeld en ondersteunende acnebehandelingen kunnen wij jouw huid terug in evenwicht brengen. In de meeste gevallen kun je The SuperDetox Facial

vergoed krijgen door jouw 

zorgverzekeraar. Meer informatie.

Je visie straal je uit in je behandeling, producten en salon. Je salon ziet er gezellig en verzorgt uit, je voelt je echt welkom bij jou. de producten die je gebruikt zijn super! Ik heb geen na reactie gehad. De behandeling was zalig. Echt een kado'tje heb ik gisteren ontvangen.

Liane