top of page

Probiotic Skincare is here to stay

Net als in onze maag leven er op onze huid ook heel veel micro-organismes. Dat is niet perse slecht, sterker nog, zij dragen bij aan een goed immuunsysteem van de huid. Deze miljarden micro-organismes samen is ons microbioom en wordt beschouwd als de key tot huidverbetering.


Ons microbioom bestaat voornamelijk uit bacteriën, maar kunnen ook schimmels, virussen en gisten bestaan. En vormt samen met de huid een natuurlijke barrière tegen vreemde indringers van buitenaf.Wat is probiotica?

Probiotica zijn de good guys, goede bacteriën en beschermen onze huid tegen de ziekmakende microben, verbeteren onze barrièrefunctie, houden de Ph-waarde van de huid laag, verminderen gevoeligheid en ontstekingen.. én werken anti-agend. Een voorbeeld van probiotica is de melkzuurbacterie, zij kunnen vochtinbrengende factoren produceren zoals hyaluron- én melkzuur. 👏🏻


Wat is probiotica?

Prebiotica is voeding voor de goede bacteriën en stimuleren de groei van gunstige microben.


Wat kan Probiotica voor mij doen?

Heb jij last van acne? Eczeem? Rosacea? Of heb je het idee dat je huid uit balans is of heb je van die rimpeltjes waar je nog niet aan toe bent. Dan is probiotische huidverzorging wat je zoekt. Door je huid te bezaaien met de good guys wordt er een leger gevormd tegen alle slechte invloeden van buitenaf en kan jouw huid actief aan de gang met herstel en versterken. 💪🏻


Wat kan ik doen?

Er zijn drie manieren om jouw huid te introduceren aan probiotica.

1. Esse Probiotic Serum

2. Esse 30day Rewild Pack

3. The SuperBiotic Facial


Het Esse Probiotic Serum is het meest geliefde serum ooit. Je ziet én voelt gelijk resultaat. Een groot leger, rijk aan één miljard levende probiotica per ml bezaaien de huid, werken samen en vermeerderen. De huidflora verandert op een positieve manier en gaan als het ware de strijd aan met de slechte. Het hydrateert, beschermt en repareert de huid. ! Voor optimaal resultaat, gebruik i.c.m. de Esse Omega Moisturisers.


De Esse 30day Rewild Pack is het perfecte introductie naar Probiotic Skincare. De set bevat Even Better Favorites om jouw huid te kalmeren en in balans te brengen. Het bevat een milde reiniging, hydraterende toner, gezichtsolie en vochtinbrengende crème. Evenals het bekroonde ressurect serum. Het is de perfecte starterskit voor iedereen die zijn routine wil opfrissen met het beste van probiotische én clean beauty.
The SuperBiotic Facial is een huidverbeterende facial speciaal ontwikkeld om allerlei huidproblemen aan te pakken. Het voedt en beschermt de huid met de krachtige Probiotic Ampul, deze bevat 5x meer levende probiotica dan het probiotic serum en geven de huid direct een boost. Tijdens de facial wordt er gebruik gemaakt van de Exclusion Mask, wat helpt de huid te kalmeren en af te sluiten voor zuurstof. Het masker kalmeert, verzacht en bevordert genezing plus het zorgt voor een positieve groei van het microbioom.
❗️ Maak nu kennis met probiotica middels The SuperBiotic Facial en ontvang het Probiotic Serum gratis na je behandeling. Geldig als de afspraak is gemaakt in mei '22.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page