top of page
salon.jpg

Hi

De reden dat ik ben begonnen met Even Better Cosmetics is vanuit een verlangen naar verandering in de schoonheidsindustrie en ervaring als het op huidverzorging aankwam.

Even Better Cosmetics is een plek waar je in alle opzichten echt ondersteund kunt voelen tijdens jouw huidreis. 

Hi,

 

Ik ben Jetty, eigenaresse van Even Better Cosmetics. Ik heb een passie voor gezondheid en huidverzorging en balans daarin vind ik heel belangrijk. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met lifestyle, voeding, de huid en alles wat met schoonheid te maken heeft.

 

Bezig zijn met schoonheid en mensen weer laten stralen is mijn passie. Ik ben ooit begonnen als visagist en haarstylist en heb diverse mooie opdrachten mogen doen voor verschillende commerciële klanten zoals modeshoots, reclames en televisie in zowel binnen- als buitenland. In 2020 ben ik terugverhuist naar de Noordkop en heb ik vervolgens mijn passie voor schoonheid verder ontwikkeld en heb ik de studie tot allround schoonheidsspecialist gevolgd. Naast het behalen van deze diploma’s beschik ik ook over diverse specialisaties zoals acne, bindweefselmassage en dermaplaning.

 

Als schoonheidsspecialist vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen zodat ik altijd het beste aan mijn klanten kan aanbieden. Zo wil ik volgend jaar gaan starten met de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Om de huidbehoefte nog beter te begrijpen en zodat ik je kan laten stralen van buiten en binnen.

 

Even Better Cosmetics is een 100% natuurlijke huidstudio. Ik werk uitsluitend met ‘even better cosmetics’, producten die vrij zijn van onnodige slechte stoffen en vol met pure en hoogwaardige ingrediënten. Niet alleen beter voor de huid maar ook voor de planeet.

 

 

Sinds september 2021 is de huidige salon geopend en iedere dag werk ik vol passie en plezier in de huidstudio. Hopelijk heb ik jouw nieuwsgierig gemaakt. Graag ontmoet ik jou in de huidstudio. Voor meer informatie mag je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Liefs Jetty

_MG_8533.JPG
bottom of page