salon.jpg

Hi

De reden dat ik ben begonnen met Even Better Cosmetics is vanuit een verlangen naar verandering in de schoonheidsindustrie en ervaring als het op huidverzorging aankwam.

Even Better Cosmetics is een plek waar je in alle opzichten echt ondersteund kunt voelen tijdens jouw huidreis. 

Even Better Cosmetics is voortgekomen uit mijn werk als visagiste én mijn passie voor schoonheid en huidverzorging. Mijn kritische blik, gecombineerd met mijn groeiende kennis, zorgen ervoor dat ik zorgvuldige keuzes maak. Deze keuzes op het gebied van huidverzorging en

make-up wil ik u graag aanbieden. Dit kan een groot verschil maken in uw dagelijkse routine. 

 

Veel van ons zijn zich niet bewust van de gifstoffen in onze schoonheidsproducten, deze stoffen hebben grote invloed op onze gezondheid en de planeet. Met Even Better Cosmetics verzet ik mij hiertegen. In de hoop dat dit in de toekomst een nieuwe norm voor de industrie vormt.

 

Huidverzorging en make-up moet goed aanvoelen.

Het moet leuk, effectief en ondersteunend zijn voor je gezondheid en het welzijn van jou en de planeet. 

Ik wil dat Even Better Cosmetics een plek is waar je je echt ondersteund kunt voelen tijdens je huidreis, terwijl je stap voor stap je producten verwisselt voor schonere alternatieven. Ik kan geen snelle oplossingen of magische oplossingen beloven, want dat is niet hoe echte verandering plaatsvindt.

 

ik geloof meer in een mentaliteitsverandering, een oefening van geduld en liefde voor je huid en het omarmen van je onvolkomenheden. Het is tijd om je kracht terug te nemen en volledig van jezelf te houden.

 

Hoop je snel te zien,

 

Liefs Jetty.

_MG_8533.JPG